Jag försökte logga in med fick det här felmeddelandet: "Vi har skickat dig ett e-postmeddelande med en aktiveringskod, men koden kopierades inte korrekt..."

Om du får det här felmeddelandet, finns det två saker du kan kontrollera:

1. URL:en som du försöker gå in på.

Om det är första gången du är här som användare måste webbadressen sluta med /verksamhetsadmin Om den inte gör det, lägg till en /verksamhetsadmin i slutet och pröva igen.

2. E-postadressen som du använder för att få åtkomst.

Det kan hända att du använder din personliga e-postadress när du egentligen ska använda e-postadressen som hör till din verksamhet, eller tvärtom. Kolla också om det är något stavfel i e-postadressen.