Varför visas tre punkter när jag försöker logga in till den nya medarbetarens översikt?

De tre punkterna beror förmodligen på ett filterproblem.

Om du är en administratör, gå till backend och följ instruktionerna nedan:

1. Gå till användarinställningar.

2. Klicka på användare eller nya medarbetare.

3. Skriv in e-postadressen för den person som råkat ut för problemet.

4. Gå till Åtgärder -> Redigera.

5. Kontrollera filtren och lägg till de som saknas.

Om du inte kan hitta personen när du skriver in e-postadressen kan du pröva nästa (du måste vara en Super admin för att kunna göra följande, annars kan du kontakta Super admin i din verksamhet och be hen att utföra detta):

1. När du är på användarens eller den nya medarbetarens sida, välj "inga filter" i filterutan.

2. Du bör nu kunna hitta e-postadressen

3. Gå till Åtgärder -> Redigera

4. Kontrollera filtren och lägg till de som saknas.