Aktivering av Evaluation API

OBS! informationen i denna artkel är endast intressant om ni redan har påbörjat en uppsättning av Evaluation API genom er kontaktperson eller genom supporten och de har bett dig fullfölja stegen i denna artikel.

Steg 1

För att kunna göra uppsättningen har vi gjort om ditt inlogg till vad vi kallar för Talentech ID, du loggar fortfarande in i ReachMee på samma sätt som tidigare, men får även tillgång till plattformen där uppsättningen av integrationen görs.

Börja med att aktivera ditt konto genom att gå in på nedan länk och begär ett aktiveringsmail:

https://evaluation.talentech.io/Customers

Graphical user interface, application, Teams

Description automatically generated

Steg 2

När ditt konto är aktiverat loggar du in på länken nedan igen (om inte detta sker automatiskt i samband med att du aktiverar ditt konto.)

https://evaluation.talentech.io/Customers

När du är inloggad kommer du se en knapp för att godkänna integrationen till det verktyg/system som ni ska integrera till.

Tryck på Grant permissions.

(i nedan exempel är integrationen till Refapp, integrerar ni till ett annat verktyg/System så kommer det namnet synas i nedan bild)

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

När du trycker på Grant permission kommer du skickas till portalen i det verktyg/system som ni integrera till. Där  du får logga in för att identifiera dig och sedan godkänna integreringen till Talentech (ReachMee) hos dem. Se nedan bild.

(i nedan exempel är integrationen till Refapp, integrerar ni till ett annat verktyg / System så kommer ni skickas till den specifika protalen)

page2image1707336528

När du har tryck på koppla är uppsättningen klar, kontakta då supporten eller din Customer Success manager så aktiverar vi funktionen i ReachMee.