Ny login-sida

Gratulerar, du har nu migrerat till Talentech ID!

Första gången du loggar in efter migreringen kommer du till den här nya sidan för login. Här blir du ombedd att lägga in din e-mailadress. Du kan också fortsätta att använda din gamla login-länk, men vi rekommenderar att du byter til denna: https://start.talentech.io/

OBS! Du måste logga in med den mailadress du är registrerad med i ATS'en innan migreringen.

När du skriver in din e-mailadress får du besked om att ditt konto inte är aktiverat. För att aktivera kontot så klickar du på SEND E-MAIL:

Du kommer nu få en e-mail från Talentech ID - No Reply med ämnefält: Account Activation.

Klicka på skapa lösenordsknappen

Skriv in önskat lösenord och klicka:  CHANGE PASSWORD:

Om du bara har tillgång till en databas så kommer du att komma direkt in i den. Om du har tillgång till flera av våra produkter så kommer du till en startsida där du får välja vilken produkt du ska logga in på.