Testresultater kommer ikke inn i systemet

Testresultatene bruker gjerne noen timer på å komme inn i Talent Recruiter etter at kandidaten har fullført testen. Man sjekker status på test ved å åpne kandidaten fra kandidatlisten og gå til fanen Vurdering. Hvis status står til Venter på resultat kan betyr det at kandidaten nylig tok testen og at resultatet snart kommer inn i systemet.

Man kan sjekke hvor lenge siden kandidaten fullførte testen ved å gå inn på kandidatprofilen i søknaden og i fanen Kommunikasjon. Der kan man se tidspunktet for når kandidaten fikk statusen Test gjennomført.

Utfordring: Testresultatene fra cut-e kommer ikke inn. Det er lenge siden testresultatene skulle ha kommet inn.

Løsning:  Får du ingen resultat eller rapport på en cut-e test og mistenker at noe er galt, forsøk å hold musepekeren over der hvor det står "0" på score, eller hold musepekeren over varseltrekanten som dukker opp. Dette bør gi en liten pekepinn på hva som er galt. Her kan det komme opp feilmeldinger med diverse forkortelser rid (reportID), nsid (normsetID), cid (clientID), jid (jobid / snap-it). Ved slike feil anbefaler vi at man tar kontakt med vår support slik at vi kan forsøke å undersøke disse feilmeldingene videre.