Påloggingslenke for Talentech ID (ALLE SYSTEMER)

De fleste systemer har i dag oppdatert påloggingsmetoden til Talentech ID. Påloggingslenke for systemer som bruker Talentech ID som innloggingsmetode: https://start.talentech.io/

De fleste brukere som opplever utfordringer når de prøver å logge inn, bruker en lenke som ovenfor, men med tekst etter io.

Kontakt support dersom du opplever utfordringer med pålogging og send gjerne en skjermdump av feilmeldingen: https://talentech-support.freshdesk.com/nb-NO/support/tickets/new