Når jeg forsøger at redigere en nyansat, kan jeg kun se knappen "vis". Hvorfor det?

Der er 2 mulige årsager til, at du ikke kan redigere denne nyansatte:

1. Dine filtre stemmer ikke overens med filtrene for denne nyansatte: Hvis det er tilfældet, skal du kontakte superadministratoren for appen og anmode om, at de filtre, der mangler, skal føjes til din profil.

2. Dine administratorrettigheder tillader ikke, at du redigerer nyansatte, men kun at du ser dem. Hvis det er tilfældet, skal du kontakte appens superadministrator og anmode ham/hende om at redigere dine rettigheder.