Problemer med å sende inn søknaden din?

Har du problemer med å sende inn søknaden din? Test løsningene nedenfor før du kontakter rekrutteringsansvarlig (stillings utlyser) for å få hjelp!

1. Kontroller at du har riktig filtype

For at dine filer/dokumenter som CV eller Søknadstekst skal kunne lastes opp må det være riktig filtype. Ulike selskaper har forskjellige aksepterte filtyper. Du kan se hvilke filtyper som er godkjent for din søknad i boksen der du laster opp fine filer, se eksempler nedenfor.

Du kan se hvilken filtype dokumentet ditt er ved filnavnet. Filen kalles ofte "navn.filtype", for eksempel: "Cv.pdf" Da er filtypen PDF. Du kan også se filtypen ved å høyreklikke på filen og klikke på "mer info".

Vi anbefaler å laste opp filene i PDF-format hvis du har mulighet, da det vanligvis fungerer best. Du kan spesifisere hvilken filtype et dokument skal lagres i når du lagrer det, eller det finnes verktøy på nettet for å konvertere filer til PDF.

Google: «Konverter fil til PDF gratis» og det vil være sider hvor du kan få hjelp til å konvertere de fleste filtyper til PDF.

MERK!

Hvis du valgte å skrive inn CV eller søknad direkte i skjemaet i stedet for å legge ved en fil og deretter får en melding om at informasjon mangler, men er obligatorisk; Prøv å klikke Registrer / Lagre igjen, og det skal fungere å sende inn søknaden.

2. Bytt nettleser eller bruk inkognitomodus i nettleseren

Noen ganger kan det være noe i nettleseren din som gjør at søknaden ikke kan sendes inn, så prøv å sende inn søknaden din i en annen nettleser. Nedenfor er eksempler på de vanligste nettleserne du kan teste;

A picture containing clipart
Description automatically generated

Logo, company name
Description automatically generated

Logo, icon, company name
Description automatically generated

A picture containing diagram
Description automatically generated

Chrome

Microsoft Edge

FireFox

Safari

Inkognito/privat modus er en funksjon som finnes i de fleste nettlesere i dag og betyr at du surfer uten å lagre informasjonskapsler. Du kan derfor prøve å sende inn søknaden i denne modusen og se om den fungerer bedre da. For å finne ut hvordan du slår på denne modusen google: "Hvordan surfer jeg i privat / inkognitomodus med "valgt nettleser".

(Eksempel: Hvordan surfer jeg i privat-/inkognitomodus med Chrome?)

3. Tøm hurtigbufferen/Cache og/eller oppdater nettleseren

Hvis du ikke har mulighet til å bytte nettleser, eller problemet oppstår i alle nettleserne dine, kan det skyldes at nettleseren din har lagret informasjonskapsler fra andre nettsider som forstyrrer samarbeidet med nettsiden vår, eller det kan skyldes at nettleseren ikke er oppdatert til den nyeste versjonen. Det varierer fra de ulike nettleserne hvordan dette gjøres, men søker du etter "tøm cache" i din foretrukne nettleser finner du enkelt ut av dette.

4. Hvis du har mulighet, prøv å sende inn søknaden fra en annen enhet

Hvis ingen av de ovennevnte forslagene fungerer, kan du, hvis du har mulighet, prøve å sende inn søknaden fra en annen enhet (mobil/PC/nettbrett). Det kan være at enheten din ikke er riktig oppdatert eller at du har et antivirusprogram eller en brannmur som gjør at opplastingen ikke fungerer som den skal.