Hvorfor kan jeg ikke bruke Internet Explorer?

Vi anbefaler ikke bruk av Internet Explorer. Grunnen til dette er at Microsoft siden 2016 ikke har gitt sikkerhetsoppdateringer eller teknisk støtte for Internet Explorer. Dette resulterer i hyppige problemer når du bruker appen vår i dette miljøet. I tillegg tester ikke IT-teamet vårt lenger nye utgivelser i et Internet Explorer-miljø. Hovedårsaken er at oppdateringene i appen vår kanskje ikke støttes i denne nettleseren, og dette gir kundene dårlig ytelse når de bruker Talmundo med Internet Explorer.