Hva må jeg sørge for for en chatbot?

For å starte opp med konfigurasjonen av chatboten din, må du gi oss følgende:

1. Fyll ut en intensjonsliste;

2. Gi oss bot-bildet (1:1, rundt);

3. Gi oss navn, stilling til chatbot og introduksjonstekst;

4. Gi oss en e-postadresse dit spørsmål vil bli rettet i tilfelle de ikke kan besvares av chatboten.

For mer informasjon om chatboten vår, vennligst kontakt din Customer Success Manager eller send inn en billett, og vi vil sørge for å videresende den til din CS Manager. Ved siden av det, ikke nøl med å ta en titt i webinaret vårt "Møt din digitale onboarding-assistent".