Ändra e-post eller lösenord

Du kan ändra din e-post eller ditt lösenord när du är inloggad på din profil.

(Du loggar in här: https://candidate.webcruiter.com/sv-se/ )

Du hittar alternativen under ditt namn uppe i högra hörnet.
Observera att du inte kan ändra till en e-postadress som redan används i Webcruiter. Adressen behöver vara unik och för att slutföra bytet av e-post kommer du få ett mail med en länk som du behöver klicka på för att bekräfta ändringen.

För att byta lösenord behöver du fylla i det nuvarande lösenordet och sedan fylla i det nya du vill använda.