Svårigheter att öppna ansökningar

Problem: Jag kan inte öppna inkomna ansökningar - systemet snurrar bara.

Om du använder Chrome eller Firefox som webbläsare så har du kanske aktiverat AdBlocker i webbläsaren. Om du avaktiver spärren för Webcruiter och laddar om sidan så kommer ansökningarna kunna öppnas.

Samma problem kan ibland även uppstå när man försöker öppna meddelanden. Stänger man av AdBlocker (eller markerar Webcruiter som ett undantag) så börjar det funka igen.