Kan jag hoppa över att svara på en fråga om den inte känns relevant?

Du kan inte hoppa över en fråga i pulsen, du måste besvara alla 10 frågor. Det är omöjligt att alla frågor kan vara relevanta för alla organisationer och Weekli-användare eftersom alla har olika förutsättningar i sina arbeten. Väljer man mittenalternativet så ger det dock det mest neutrala värdet.