Vilka användarroller finns i Weekli?

Det finns ett antal olika roller i Weekli som kan ges till olika personer i din organisation. Roller kan också kombineras för att ge en kombination av behörighet.

Administrator

Som administratör i Weekli kan du se Weekli-data för hela organisationen och hantera användare, grupper och roller. Det betyder att du kan ge användare andra roller, inklusive dig själv.

Human Resources

Som rollen Human Resources kan du se Weekli-data för hela organisationen inklusive data om kränkande beteende. Du kan också hantera användare och grupper.

Speak Up Administrator

Som Speak Up Administrator har du tillgång till Speak Up-chatten och kan se och svara på meddelanden från medarbetare anonymt.

Ask More Administrator

Som Ask More Administrator kan du skapa organisationens egna frågor och svarsalternativ och schemalägga och skicka enkäter till hela organisationen.

View Statistics - All groups

Den här rollen kan se Weekli-data för hela organisationen och undergrupper men kan t.ex.inte hantera användare eller grupper.

Entire company only

Användare med den här rollen kan se Weekli-data bara på toppnivå, inte för undergrupper.

Ledare

Som ledare i Weekli kan du se data för ditt team inklusive undergrupper.

Medarbetare

Som medarbetare kan du svara på pulsen i mobilappen eller i webbgränssnittet samt se egen Weekli-data och läsa insikter i mobilappen.