Gjennomgå en søknad

For å lære mer om en spesifikk kandidat, klikker du på navnet deres i kandidatlisten og kommer til profilsiden;

All informasjon kandidaten har fylt ut i søknaden vil være tilgjengelig her. Følgende faner med ulik info om kandidaten er tilgjengelige;

• Kandidatprofil
    Det er her du finner grunnleggende informasjon om en kandidat som CV, søknadsbrev, personinfo og hvor søknaden kom fra
  • Videospørsmål (tilleggsfunksjon)
    Hvis du har integrasjon med vår partner RecRight finner du gjennomført videointervju her
  • Kandidattester (tilleggsfunksjon)
    Hvis du har integrerte tester, vises resultatene her
  • E-post
    Eventuelle meldinger som er blitt sendt til og fra kandidaten gjennom ReachMee
  • Kompetanseevaluering (tilleggsfunksjon)
    Hvis du har kompetansebasert rekruttering, vil dette vises her.
  • Mottakeres oppgaver
    Hvis kandidaten har blitt delt til andre (kolleger eller andre utenfor firmaet som bidrar i rekrutteringen), dukker den opp her
  • Bakgrunnssjekk (tilleggsfunksjon)
    Her kan bakgrunnssjekk gjennom vår partner Semac bestilles og rapport sees over når den er fullført
  • Referansesjekk (tilleggsfunksjon)
    Fullført rapport med referansesjekk gjennom vår partner RefApp vil være synlig her

Ta en titt og se hva du kan finne ut om kandidatene dine.