Kan noen som er en nøkkelkontakt få tilgang til appen som administrator?

Det kommer an på, men det er normalt ikke tilfelle.

I de fleste tilfeller er nøkkelkontakter er brukere som legges til i appen uten noen administratorrettigheteog også uten startdato (derfor er de heller ikke onboadees).

De er der kun for å fungere som nøkkelkontakt for en nyansatt. Det kan imidlertid skje at noen som har tilgang til appen som administrator blir lagt til som nøkkelkontakt til en ansatt. I det scenariet vil nøkkelkontakten også få tilgang til appen som administrator.