Problemer med å åpne sendte søknader

Spørsmål:  Jeg får ikke åpnet mine sendte søknader - det står bare å snurrer

Bruker du Chrome eller Firefox som nettleser så har du kanskje aktivert AdBlocker i din nettleser. Hvis du fjerner sperren for Webcruiter og laster om siden så åpnes dine søknader.

Det samme kan noen ganger også skje hvis du prøver å åpne meldinger som ligger i kommunikasjonssenteret. Steng av AdBlocker i nettleseren så får du tilgang til meldingene.