Hur tilldelar jag filter till mitt formulär?

Följ stegen nedan för att tilldela filter till dina formulär.

1. Öppna den modul i Kunskapsbanken där formuläret finns.

2. Klicka på pennan till höger på sidan med formuläret som du vill lägga till filter     i.

3. Klicka i formuläret men stanna kvar i rutan.

4. Till höger finns en ruta som heter "Formulär", som också har filter.

5. Du måste välja filter för varje enskilt avsnitt i formuläret för att det ska bli tillgängligt för dina nya medarbetare.

6. När du är klar, klicka på "Spara", och om formuläret är klart för publicering, klicka på "Publicera".