Hvordan tildeler jeg filter til mitt skjema?

For tildele filter til dine skjemaer må du følge disse trinnene:

1. Gå inn på læringsside-modulen hvor skjemaet ligger;

2. Trykk på blyanten på høyre side av læringssiden som har skjemaet du ønsker å legge filter til;

3. Trykk utenfor skjemaet, men fortsatt innenfor boksen;

4. Da vil du på høyre side se en boks som heter "skjema" som har filtre i seg;

5. Du er nødt til å tildele filtre til hver enkel seksjon av skjemaet ditt, ellers vil ikke skjemaet være tilgjengelig for onboarderne;

6. Når du er ferdig, trykk på "lagre", og hvis det også er klart til å publiseres, trykk på "publiser".