Hvordan tildeler jeg filtre til min formular?

For at tildele filtre til dine formularer, skal du følge trinene nedenfor:

1. Tilgå læringssidemodulet, hvori formularen er;

2. Klik på blyanten i højre side af læringssiden, der har en formular, hvori du bør tilføje filtrene;

3. Klik rundt i formularen inden i boksen;

4. Du vil til højre kunne se en boks med titlen "form2, der også har filtre indeni;

5. Du skal vælge filtre for hver enkelt sektion af din formular, for ellers vil formularen ikke være tilgængelig for nyansatte;

6. Når du er klar, så klik på "gem", og hvis det er klart til offentliggørelse, så klik på "offentliggør".