Jeg prøvede at uploade dokumenter til en formular, men ingen af de accepterede formater virker. Hvad kan det skyldes?

For det første bør du huske på, at disse er de formater, der accepteres:

• txt, pdf, doc, docx, xml, jpg, jpeg, png, zip, xlsx, txt, pdf, doc, docx, xml, jpg, jpeg, png, zip, xlsx.

For det andet, så husk på, at den maksimalt accepterede størrelse er 500 KB.

Hvis ovenstående krav blev tjekket, og du fortsat oplever problemerne, så prøv følgende:

Tjek om filen er på nul megabytes og tjek i så fald følgende:

• Virus, malware-infektion;
  • Uploadede eller downloadede filer med ikke-understøttede egenskaber;
  • Ukomplet fil uploader og downloader;
  • Ukomplette filer modtager via arkiverede e-mails eller e-mailbilag;
  • Med overlæg skabt 0-byte-filer.