Jeg prøvde å laste opp dokumenter til et skjema, men ingen av de aksepterte formatene fungerer. Hva kan være årsaken?

Først, husk at de aksepterte formatene er:

• txt, pdf, doc, docx, xml, jpg, jpeg, png, zip, xlsx, txt, pdf, doc, docx, xml, jpg, jpeg, png, zip,xlsx.

Husk så at maksimal filstørrelse er 500 KB.

Hvis kravene over er innfridd, men du fortsatt opplever problemer, kan du prøve følgende:

Sjekk om filen har null megabytes og hvis den har det, sjekk så:

• Virus, skadevare;
  • Opplastede eller nedlastede filer med ustøttede attributter;
  • Ufullstendig filopplasting/-nedlasting;
  • Ufullstendige filer mottatt via arkiverte e-poster eller e-postvedlegg;
  • Filer som med vilje er 0-byte.