"Siden eksisterer ikke" når du klikker på "annonse" i prosjektet

Hvis du får en feilmelding om at siden ikke eksisterer (se nedenfor) når du klikker på "Annonse" inne i et prosjekt, er det vanligvis fordi du har aktivert AdBlocker eller lignende utvidelse i nettleseren din som blokkerer annonser.

For å se annonsen må du godkjenne eller deaktivere utvidelsen for ReachMees sider.

Ofte kan du se utvidelsene dine øverst til høyre i nettleseren (ofte kommer det etter feltet for URL-adresser).

Et eksempel på hvordan det kan se ut er her:

Usikker på om du har noen slike tillegg aktivert i nettleseren din?

Da anbefaler vi at du prøver å starte en eller annen form for inkognitomodus for nettleseren du bruker, eller at du tester en annen nettleser. Hvis det fungerer i den testen, er det et tegn på at en annonse-blokkeringsutvidelse er aktiv i nettleseren du vanligvis bruker.