Jeg prøver å logge på appen, men får alltid en 404-feil. Hva burde jeg gjøre?

Du kan prøve å tømme nettleserens buffer, eller åpne appen i et inkognitovindu. Du finner detaljerte instruksjoner om hvordan du tømmer bufferen her.

Nettleseren din lagrer data om appen på datamaskinen din lokalt, slik at den ikke trenger å laste den ned igjen hver gang du bruker den. Noen ganger, i tilfelle det er en endring på appen, eller etter for mange pålogginger, kan cachedataene være utdaterte eller ødelagte; Dette er grunnen til at tømming av hurtigbufferen kan hjelpe med loggingsproblemer som dette.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du sende inn en sak umiddelbart, så skal vi sørge for å løse det for deg ASAP.

Takk på forhånd!