Jeg får feil 500 når jeg prøver å utføre en handling i appen. Hjelp meg!

Det er forskjellige grunner til at dette kan skje. Før du sender inn en billett anbefaler vi deg å sjekke punktene nevnt nedenfor:

1. Sjekk nettleseren din:

Vi anbefaler normalt bruk av Chrome, Firefox eller Edge for bedre ytelse. Problemet med Internet Explorer er at Microsoft siden 2016 ikke har gitt sikkerhetsoppdateringer eller teknisk støtte for nettleseren, noe som resulterer i hyppige problemer når du bruker appen vår i dette miljøet.
På grunn av dette tester ikke IT-teamet vårt lenger nye utgivelser i et Internet Explorer-miljø.

2. Tøm hurtigbufferen:

Det er mange grunner til at du bør tømme hurtigbufferen regelmessig. Avhengig av innstillingene dine kan hurtigbufferen vokse seg ganske stor og bruke mye diskplass på datamaskinen. Noen ganger trenger du ikke besøke samme side flere ganger for at det skal skje. Jo mer informasjon som lagres i hurtigbufferen, desto tregere vil datamaskinen surfe på nettet.
Sletting av cache-dataene hjelper til med feilsøking, øker lastetiden på nettsider og øker ytelsen til datamaskinen din (du kan lese mer om det her).

3. Send inn en sak:

Hvis problemet vedvarer, vennligst send inn en sak med all informasjon om problemet.
Vi vil sørge for å komme tilbake til deg så snart som mulig.

Vi er her for å hjelpe! :)