Hva skjer med alle eksisterende onboardee og deres nøkkelkontakter når oppgaver aktiveres?

Her er hva som skjer når oppgavefunksjonaliteten aktiveres for eksisterende ansatte og nøkkelkontakter:

1. Ansatte som velges ut til oppgavemodulen og nøkkelkontakter vil bli lagt inn i oppgaveflyten.

2. For nøkkelkontakten avhenger det av hvilken nøkkelkontakt som ble valgt. Bare nøkkelkontakten som er valgt som oppgavetildelt vil se oppgaven og motta varsler.

4. Vær oppmerksom på at nøkkelkontakter bare vil se oppgaver som er relevante for dem.

5. Oppgavene for nøkkelkontakten er forskjellige fra oppgavene til den ansatte.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak til - vi hjelper deg gjerne. :)