Feilmelding i Finn JOB_CONTACT/NAME Må fylles ut

Hvis du får denne feilmeldingen: Fel skapades vid publicering till Finn (v2) - Selskapsnavn.

Check if all fields have been filled in correctly, or contact support. [Error while publishing ad 107625 from Finn (v2) - Selskapsnavn : Error while publishing to Finn (v2) - EdpqurMkA globesoft STORING AD 2023-05-22T07:45:33.045170929Z restxml_1684741532873.xml 7acc199de7474d7bb287b2e18e884c2f 304080189 304080189 The ad contains errors JOB_CONTACT

You must select at least 1 value(s)/Du må minst velge 1 verdi(er). JOB_CONTACT/NAME Må fylles ut Link The ad contains errors ]

Så må man legge til kontaktperson for stillingen i vårt nye felt lengre ned når man redigerer Finn publiseringen. OBS! Husk å klikke på Legg til etter at du lagt inn kontaktpersonen:

Feltet for kontaktperson som er over denne skal etterhvert fjernes.

Når annonsen kommer frem til Finn så kommer den frem med Stillingstittel: None. Det vil innom kort komme et felt for å legge inn Stillingstittel for kontaktperson.