Finn.no forhåndsdefinerte felt

For å underlette publisering til Finn.no kan man legge inn forhåndsdefinerte felt.

Dette gjør man under >Administrasjon >Jobbannonsering:

Klikk på det mediet du ønsker å legge til mer informasjon under og legg inn standardverdier på obligatoriske felt for å underlette publiseringen. Bruk gjerne variablene vi har å velge mellom fra listen istedenfor å bruke fritekst feltet:

Man kan maks velge tre valg under Bransje og Spesialisering. For å velge flere så må man holde inn Ctrl på tastaturet.

Alle disse felter som man legger inn forhåndsdefinerte verdier på er mulige å redigere når man skal publisere en annonse til Finn.

Forslag på hvilke verdier man kan bruke fra listen:

OBS! En del verdier som er på listen hentes fra informasjon som man legger inn under >Administrasjon >Avdelingsinnstillinger. Se til å ha informasjon oppdatert her til enhver tid da andre funksjoner i systemet også henter informasjon herfra:

Se også denne for å deaktivere inaktive felt for kontaktpersoner: https://talentech-support.freshdesk.com/a/solutions/articles/76000058207?lang=nb-NO