"Hjem"

INNHOLDSFORTEGNELSE

Intro

For enhver HR-administrator er en oversiktsside et must! "Hjem"-siden samler alle organisasjonens rekrutteringer, viser statistikk, lar deg gjøre masseendringer og filtrering, og gir deg innsikt i alle rekrutteringsaktiviteter. Den er tilgjengelig for alle brukere med rettigheter til å se rekrutteringer på tvers av organisasjonen.

Kjernefunksjoner

Grunnleggende rekrutteringsstatistikk

På «Hjem»-siden har du tre områder for å gi deg oversikt: Løpende rekrutteringer, kandidater og kandidaterfaring siste 90 dager.

Løpende rekrutteringer

• Rekrutteringer (diagram delt opp i: Upublisert, Publisert og Ikke publisert)
  • Mangler avslag

• Intervjuer

Kandidater

Med kandidatstatistikken kan du se hvor langt på vei kandidater på tvers av rekrutteringer er i de forskjellige prosjektstatusene

• Innkommende

• Screening

• Intervju

• Utvelgelsesfase

• Ansatt

Kandidaterfaring siste 90 dager

Det er viktig for alle organisasjoner å ta godt vare på kandidatene som søker stillinger. For å sikre enkel sporing av kandidatopplevelsen kan du få en oversikt over:

• På tide å fylle
  • Tid for intervju
  • Tid for avvisning

Beregning for Tid til å fylle

Gjennomsnitt av perioden mellom datoen for opprettelse av prosjektet og datoen for merking av en kandidat som ansatt (i de siste 90 dagene)

Andre kriterier sjekket for:

• Prosjektet er aktivt og ikke slettet
  • Prosjektet er plassert i nåværende avdeling eller i en underavdeling
  • Den nåværende brukeren har tilgang til prosjektet
  • Prosjektopprettelsesdatoen er under 90 dager siden

Beregning for tid til intervju

Gjennomsnitt av perioden mellom dato for opprettelse av prosjekt og dato for opprettelse av intervju (i de siste 90 dagene) .

Andre kriterier sjekket for:

• Prosjektet er aktivt og ikke slettet
  • Prosjektet er plassert i nåværende avdeling eller i en underavdeling
  • Søkere er registrert (unntatt anonymiserte søkere)
  • Den nåværende brukeren har tilgang til prosjektet
  • Prosjektopprettelsesdatoen er under 90 dager siden
Beregning for tid til avslag

Gjennomsnitt av perioden mellom registreringsdatoen til en søker og datoen da søkerens status ble satt til avvist (i de siste 90 dagene).

Andre kriterier sjekket for:

• Søker er ikke anonymisert/slettet
  • Søkeren er registrert og registreringsdatoen er under 90 dager
  • Søker er aktiv og heller ikke ansatt

Andre funksjoner

Andre kjernefunksjoner inkluderer:

Bulk endring

Med bulk endring er du i stand til å bytte prosjektleder og avdeling for rekrutteringsprosjekter. Du kan enten velge spesifikke prosjekter eller velge hele siden med ett klikk.

Live Search-feltet

Søk etter spesifikke rekrutteringer, avdelinger og prosjektledere, slik at du enkelt kan finne det du leter etter.

• Rekrutteringer

• Prosjektledere

• Avdelinger

Filter

Bruk filteret til å endre sidevisning basert på forskjellige parametere. Standardkolonnene er: Rekruttering, Status, Søknadsfrist, Dager siden oppstart, Avdeling, Prosjektleder og Publisering. Brukere kan filtrere på:

• Avdeling

• Prosjektleder

• Prosjekt status

• Publiseringsstatus

• plassering

• Kategori

• Inkluder ferdige rekrutteringer

• Vis manglende avslag

Når du angir filteret ditt, vil siden huske innstillingene dine til du sletter filtrene og siden vil gå tilbake til standardinnstillingen.

Rediger alternativ

Bruk snarveialternativet for å

• Rediger rekrutteringsprosjektet
  • Kopier prosjektet
  • Fullfør/start rekrutteringen på nytt
  • Se stillingsannonsen

Sorter kolonner

Endre rekkefølgen på en kolonne med ett klikk. Standard vil vise de nyeste rekrutteringene øverst.

Status kolonne

Få en rask oversikt over statusene til dine rekrutteringer i «Status»-kolonnen. Statusene er:

• Opprettet

• Innkommende

• Screening

• Utvelgelsesfase

• Ansatt

• Bestemmer seg

Statuser er indikasjoner på hvor i prosessen rekrutteringene er. Siden kandidater kan spres over mer enn ett prosesstrinn, endres statuslinjen når den første kandidaten flyttes til et nytt trinn, f.eks. Ansatt.

Ting som er annerledes enn den gamle siden

Hvis du har vært hos Talentech en stund, kan du oppleve at den nye "Hjem"-siden ser ganske annerledes ut enn det du er vant til. Den nye "Hjem"-siden er en del av å modernisere og forbedre vårt design og din brukeropplevelse.

Vi har samlet svarene på noen av spørsmålene du måtte ha til endringene her. Hvis du fortsatt lurer på noe, hjelper vi gjerne. Kontakt oss her

Generelle UI-endringer
Ting vil se annerledes ut, og dette er ment, siden vi ønsket å gi deg en ren og brukervennlig "Hjem"-side som hadde bedre ytelse.

Organisasjonshierarkiet er fjernet
Organisasjonshierarkiet er fjernet med vilje for å tilpasse seg Talentech-designforbedringene. Du kan fortsatt filtrere på avdelinger ved å bruke handlingsknappen "Filter".

Sidealternativer er fjernet
Du kan angi sidealternativet med den nye "Filter handlingsknappen. Dette er for å forbedre sideytelsen og opplevelsen din.

Informasjonsområdet er borte
Vi har fjernet det sammenleggbare feltet for å legge til informasjon. Å gi brukere informasjon er mulig i "Min side"-delen kalt "Intern informasjon".

Oversiktslinje for statistikk
Siden du nå kan finne mer detaljert rekrutteringsstatistikk i "Rapporter"-modulen, har vi valgt å opprette "Pågående rekrutteringer", "Kandidater" og "Kandidatopplevelse siste 90 dager" for å gi deg en enkel dag-til- dagsoversikt over dine rekrutteringer.

Se kandidater og rediger prosjektikonet er borte.
Disse alternativene har ganske enkelt flyttet for å skape en mer intuitiv opplevelse. Klikk på rekrutteringsprosjektnavnet for å se kandidater og bruk snarveisalternativet (tre prikker til høyre) "rediger" for å redigere prosjekter.

Favorittstjerneikonet er fjernet
For å forenkle siden har vi fjernet ikoner inkludert favorittikonet.

Excel eksportikon er borte!
Siden vi har introdusert «Rapporter»-menyen, har vi valgt å fjerne excel-rapportikonet. Dine data kan fortsatt samles inn i "Rapporter".

Jeg kan ikke deaktivere et rekrutteringsprosjekt på oversiktssiden
For å forenkle siden har vi fjernet muligheten for å deaktivere rekrutteringsprosjekter. Det er fortsatt mulig å deaktivere prosjekt når du redigerer i Prosjektdetaljer.