Vad är skillnaden mellan en användare och en ny medarbetare?

En  ny medarbetare är nyanställd. En nyanställd har normalt bara åtkomst till frontend (sin översikt).

Viktigt: När du skapar en ny medarbetare skapas också automatiskt en användare kopplad till det kontot. Men när du skapar en användare skapas inte en ny medarbetare automatiskt.

En användare är en person som lagts till i appen och är något/några av följande:

Administratör: En användare med administratörsrättigheter. Personen har åtkomst till översikten för administratörer (som alltid är appens url följt av /companyadmin).

Viktig kontakt: Personen har inte nödvändigtvis åtkomst till översikten för administratörer. Personens huvudsakliga uppgift är att vara en viktig kontakt för en ny medarbetare.

Och till sist, som nämnts ovan, kan en användare även vara en  ny medarbetare.