Vad ska jag göra när en länk inte längre är giltig?

I så fall måste du på nytt skicka inbjudningslänken till den nya medarbetaren/administratören. För att göra detta, måste du följa de här stegen:

1. I den nya medarbetarens/användarens översikt skriver du in namn eller e-postadress för den person vars länk inte längre är giltig.

2. Till höger om namnet klickar du på Åtgärder -> Visa.

3. Inne i profilen klickar du på den gula knappen "skicka aktiveringsknapp på nytt".

4. Vänta på bekräftelsen. Den nya länken ska nu ha skickats till e-postadressen.