Hvad skal man gøre, når et link er udløbet?

I dette tilfælde skal du gensende invitationslinket til den nyansatte/administratoren. Følg trinnene herunder for at gøre dette:

1. På de nyansattes/brugernes tavle skal du indtast navnet eller e-mailen på den person, hvis link udløb

2. På højre side af navnet, skal du klikke på handlinger -> vis

3. Når du er inde på profilen, skal du klikke på den gule knap: "gensend aktiveringen".

4. Vent på bekræftelsen. Derefter bør det nye link være blevet sendt til e-mailen.