Hva kan gjøres når lenken er utløpt?

Da må du sende en ny invitasjonslenke til onboarderen/administrator. For å gjøre det må du følge disse trinnene:

1. I onboarderens/brukerens dashboard skrives navnet eller e-posten til personen som fikk den utgåtte lenken.

2. Til høyre for navnet klikker du på handlinger -> se.

3. Når du er inne på profilen, klikker du på den gule knappen: "Send ny aktiveringsknapp".

4. Vent på bekreftelsen, så skal en ny lenke være sendt til e-posten.