En særlig e-mailskabelon bliver ikke sendt til nogen nyansat/bruger. Hvorfor?

Der kan være forskellige grunde til, hvorfor dette sker. Du kan finde dem nedenfor:

1. E-mailskabelonen var ikke sat som "aktive":For at tjekke det, skal du have adgang til e-mailskabelonen (via indstillinger -> e-mailskabeloner og vælg derpå den, du tjekker) og tjekke, hvorvidt der er sat kryds i "aktiv"-feltet eller ej. Hvis ikke, så ved du allerede, hvad problemet var.

2. Tjek e-mailskabelonens filtre:I tilfælde af at du bruger filtrerede e-mails , så sørg for at alle de nødvendige filtre er tildelt til hver filterkategori i e-mailskabelonen. Sørg for at de punkter også er tildelt gruppen af nyansatte, som du forventer skal modtage e-mailskabelonen.

Tjek timingen:I tilfælde af, at vi taler om en "ny content-notifikation" e-mailskabelon, så sørg for at app'ens content har det den rette timing tildelt. Hvis timingen for et stykke content for eksempel er sat til "altid", så vil ingen e-mail blive sendt om det.