En specifik e-postmall skickas inte till någon ny medarbetare/användare. Vad beror det på?

Detta kan bero på flera olika saker. Du ser orsakerna nedan:

1. E-postmallen är inte markerad som "Aktiv":Kontrollera detta genom att gå till e-postmallen (via inställningar -> e-postmallar och välj sedan den aktuella mallen) och se om rutan "Aktiv" är markerad eller inte. Om den inte är det, har du lösningen på problemet.

2. Kontrollera filtren i e-postmallarna: Om du använder filtrerade e-postmeddelanden, kontrollera att alla nödvändiga filterposter är tilldelade till varje filterkategori i e-postmallen. Kontrollera även att filterposterna är tilldelade den grupp med nya användare som du tänker skicka e-postmallarna till.

3. Kontrollera tidsangivelsen. Om det handlar om en e-postmall för "meddelande om nytt innehåll", se till att innehållet i appen har rätt tidsangivelse. Till exempel, om tidsangivelsen för ett innehåll är satt till "Alltid", skickas inget e-postmeddelande om det.