Generel navigation

INDHOLDSFORTEGNELSE

Generel navigation i Talent Recruiter

For at logge ind i Talent Recruiter kan dette link anvendes: https://start.talentech.io/. Herefter skal brugeren indtaste sin e-mailadresse samt password. Har I flere dele i jeres Talentech-platform end blot Talent Recruiter, vil brugeren først komme til Talentech startside, hvor alle dele af platformen kan tilgås. Her skal der klikkes ind på 'Recruitment'.

Når der logges ind i Talent Recruiter vil brugeren altid lande på 'Min side'. Her kan brugeren følge med i de rekrutteringsprojekter som involverer brugeren. Brugeren kan også gå til 'Hjem', hvor alle tilgængelige projekter kan tilgås. Under 'Kandidatdatabase' kan kandidater søges frem på tværs af projekter. Disse sider vil uddybes følgende. Afhængigt af brugerens brugerrolle vil det være forskelligt, hvad brugeren har adgang til på de specifikke sider, dette vil blive nævnt løbende. For mere information om brugerroller henvises til artiklen: 'Brugerroller og brugeradministration'

Min Side

'Min side' omhandler informationer, der er relevante for den specifikke bruger. Er brugeren projektleder eller projektdeltager på projekter, vil disse projekter være synlige på Min side.

Statistik
Øverst bliver brugeren præsenteret for lettilgængelig statistik vedrørende de projekter, som er synlige på 'Min side'. Det omhandler blandt andet, om der er kandidater, der er blevet markeret som ansat samt om nogle kandidater mangler at få et afslag.

Mine rekrutteringer
Under mine rekrutteringer er de projekter synlige, som brugeren er involveret i. Her er det muligt at se hvor mange kandidater, der er registreret på projekt, hvad statussen er på projektet, hvor længe siden det er, at projektet er oprettet samt om projektet er publiceret. Er brugeren Projektleder eller Administrator vil det være muligt at redigere, kopiere eller afslutte projektet ved hjælp af de tre prikker. Denne adgang har Projektdeltager ikke. Alle tre brugerroller har dog adgang til at se en forhåndsvisning af jobannoncen på det pågældende projekt.

Rekrutteringer med manglende afslag samt Søg
Det er muligt at søge på specifikke projektnavne via søgefeltet. Derudover er det muligt at lave en filtrering, hvis brugeren kun ønsker at få 'Vist rekrutteringer med manglende afslag'. Dette er projekter, hvor en kandidat er markeret som ansat og de resterende kandidater endnu ikke er markeret med et afslag.

Intern Information
Intern information er en opslagstavle, hvor administrator kan skrive beskeder til de resterende brugere i Talent Recruiter.

Nyeste ansøgninger
Under nyeste ansøgninger er det muligt at se en liste over alle nye kandidater, som er kommet ind på de projekter man som bruger har adgang til. En samlet kandidatliste er dog også mulig at tilgå ved at klikke på det specifikke projektnavn. Det er også muligt at søge en specifik kandidat frem vha søgefeltet. Ved siden af teksten 'Nyeste ansøgninger' markeres det hvor mange nye kandidater, der er blevet registreret, siden brugeren sidst var logget ind.

Inviteret til jobsamtale
Under inviteret til jobsamtale kan brugeren følge med i statussen på de kandidater, der er inviteret til samtale. Dette er samtaler, som brugeren selv har inviteret til, eller som brugeren skal deltage i.

Hjem

Fra siden Hjem er det muligt for brugeren at få et overblik over alle de projekter, som brugeren er involveret i. Som projektleder kan det være projekter, som brugeren selv har oprettet. Som projektdeltager er det projekter, som brugeren er blevet tilknyttet for at kunne være en del af ansættelsesudvalget. Som administrator har brugeren adgang til alle projekter på det hierarkiske niveau, som brugeren er oprettet på. Projektleder og administrator har også adgang til at oprette projekter.

Lettilgængelig statistik
Det første, der møder brugeren, er lettilgængelig statistik over brugerens 'Løbende rekrutteringer', 'Kandidater' samt 'Kandidatoplevelse fra de seneste 90 dage'. Her er det bl.a. muligt at følge med i hvor mange kandidater, der har søgt, samt hvor mange, der er blevet inviteret til samtale.

Rekrutteringer
Under Rekrutteringer er der et overblik over alle de projekter, som brugeren har adgang til. Som Projektleder eller Administrator kan brugeren redigere, kopiere eller afslutte de pågældende projekter vha de tre prikker. For alle brugere er det muligt at se antallet af kandidater, som har søgt det pågældende projekt, der kan ses en status på projektet, en eventuel ansøgningsfrist, hvornår projektet er blevet oprettet, afdelingen projektet er oprettet på, hvem projektleder er samt om projektet er publiceret eller ej (annoncering).

Sortering og Søg
Det er muligt at sortere på hver kolonne ved at klikke på kolonnens navn, hvis man f.eks. gerne vil se ældste projekter øverst i stedet for de nyeste. Yderligere er det muligt at søge et projekt frem både på projektnavnet, men også på projektets ID.
Vær opmærksom på at projekt ID er særligt vigtigt, hvis I skal have hjælp fra vores support til et specifikt projekt.

Masseændring
Ved hjælp af Masseændring er det muligt nemt og hurtigt at rykke en eller flere projekter fra én afdeling til en anden, eller at ændre projektleder på et eller flere projekter af én gang. Dette gøres ved at vælge de pågældende projekter og klikke på 'Masseændring'.

Filtrer
Det er muligt at lave en mere specifik filtrering af projektlisten. Her er det muligt at filtrere på afdeling, projektleder, projektstatus, publiceringsstatus, lokation og kategori. Derudover er det muligt at vælge om filtreringen skal inkludere 'Gennemførte rekrutteringer', projekter med 'Manglende afslag' samt projekter fra underafdelinger eller kun fra den pågældende afdeling.

Vær opmærksom på at filtreringen er brugerspecifik og påvirker derfor kun den specifikke bruger. Filtrereringen vil blive husket, hvis brugeren logger ud og logger ind igen på et senere tidspunkt.

Kandidatdatabase

Alle brugere med brugerrollerne: Projektdeltager, Projektleder eller Administrator har adgang til menupunktet: Kandidatdatabase. Herfra er det muligt for brugeren at søge specifikke kandidater frem. En bruger kan dog kun søge kandidater frem, som er registreret på projekter, som brugeren har adgang til. Kandidatdatabasen kan være særligt nyttig, når der skal søges kandidater frem på tværs af projekter. Et eksempel kunne være, hvis en kandidat bedte om at blive slettet i jeres system, da ville det være hurtigst at gå til kandidatdatabasen og søge kandidaten frem, f.eks. vha telefonnummer eller e-mailadresse.

Projektvalg
Når der foretages en søgning er det muligt at sortere på, om der skal søges på tværs af alle projekter eller om der skal søges ud på et specifikt projekt. Samt om kandidaten skal have en særlig markering, f.eks. som ansat.

Det er muligt at søge ud på følgende tre forskellige måder.

Kandidat
På fanen kandidat er det muligt at søge ud på kandidatens stamdata, det kunne f.eks. være telefonnummer eller e-mailadresse. Der er også muligt at søge ud på kandidatens rangering eller markering med ikoner.

Når der søges skal der vælges en resultatvisning. Her vil 'Kandidatvisning' samle de pågældende kandidater på en kandidatliste.

Fritekst
På fanen fritekst er det muligt at søge ud på ord i kandidaternes uploadede dokumenter. Her skal I være opmærksomme på, at der kan gå et døgn før uploadede dokumenter kan søges frem.

Spørgeskema
På fanen spørgeskema er det muligt at søge ud på spørgeskemaer eller spørgsmål fra jeres spørgsmålsarkiv, som I har bedt kandidaterne om at svare på. Dette kunne f.eks. være et spørgeskema, I har tilknyttet et ansøgningsskema.

Tips og tricks

Support

Alle brugere i Talent Recruiter har menupunktet: Support. Herfra er det muligt at følge med i en status på Talent Recruiter skulle det ske, at der var en teknisk udfordring. Derudover er det muligt at tilgå Talentechs knowledge base herfra hvor I kan tilgå hjælpeguides til jeres Talentech-platform. Dette gøre ved at klikke på 'Find hjælp og guides'. Yderligere er det muligt for jer at sende os udviklingsforslag, hvis I har forslag til, hvordan Talent Recruiter, eller andre dele af jeres Talentech-platform, ville kunne understøtte jeres processer endnu bedre.

Kontakt til support
Når I klikker jer ind i vores knowledgebase vil I øverst kunne kontakte vores support skriftligt og nederst på siden telefonisk. Vores support sidder klar til at hjælpe jer alle hverdage, mellem 08.00-17.00.