Hvordan oversetter jeg e-postmaler?

Alle e-postmaler, bortsett fra invitasjonen (den første e-posten som sendes etter at en bruker eller onboarder er lagt til) kan oversettes. For å gjøre det må du følge disse trinnene:

1. Gå til innstillinger -> E-postmaler

2. Velg den e-postmalen du ønsker å oversette.

3. Klikk på verdensikonet i høyre side.

4. Velg språket du ønsker å få det oversatt til.

5. Oversett og trykk på lagre.

Ta en titt på videoen nedenfor for å forstå bedre.

Viktig:

1. Språket i e-postene onboarderne mottar avhenger av det språket som ble valgt da appen ble tatt i bruk første gang.

2. På grunn av punkt 1, anbefaler vi at e-postinvitasjonen inneholder alle språkene som finnes i appen, eller at den kun sendes ut på engelsk dersom det er en internasjonal virksomhet.

3. I tilfelle du bruker filtre, er det et alternativ å filtrere e-postmalene når du oppretter det og skaper en e-post for hvert filter. Hvis du for eksempel har et kontor i Portugal og derfor har et filter som heter "Portugal", kan du legge til en mal på portugisisk og velge filteret "Portugal" i malen. På den måten blir onboarderne tildelt "Portugal"-filteret og får e-posten på portugisisk.