Hur översätter jag e-postmallar?

Alla e-postmallar, förutom inbjudan (första mejlet som skickas ut efter att den nya medarbetaren/användaren lagts till) kan översättas. För att göra detta, måste du följa de här stegen:

1. Gå till inställningar -> e-postmallar.

2. Välj den e-postmall du vill översätta.

3. Klicka på ikonen med ett jordklot, på höger sida.

4. Välj språket du vill översätta till.

5. Översätt och klicka på spara.

En närmare förklaring finns i videon här nedan:

Observera följande:

1. Vilket språk som används i e-posten till de nya medarbetarna beror på vilket språk de valde när de gick in i appen första gången.

2. På grund av punkt 1 här ovan, rekommenderar vi att inbjudningsmejlet innehåller alla språk som finns i appen, eller bara engelska om det är en internationell verksamhet.

3. Om du använder filter är ett annat alternativ att applicera filter på e-postmallen när du skapar den och skapa ett mejl för varje filter. Till exempel, om du har ett kontor i Portugal och därför har ett filter som heter "Portugal" kan du lägga till en mall på portugisiska och välja filtret "Portugal" i mallen. På så sätt kommer alla nya medarbetare som hör till "Portugal"-filtret att få mejlet på portugisiska.