Hvordan tildeler jeg administratorrettigheter til noen?

Her er trinnene for å tildele administratorrettigheten til noen:

1. Gå til Ansatt/Bruker-listen;

2. Velg navnet på den ansatte/brukeren du vil gi administratorrettigheter;

3. Klikk på Handling -> Rediger;

4. Ansatt-/brukerprofilen åpnes;

5. Det er en boks med ulike typer roller avhengig av rollene som er satt opp i appen;

6. Velg rollen du ønsker å gi den ansatte/brukeren;

7. Etter å ha valgt boksen med rollen du ønsker å tildele, klikker du på Lagre;

Når du har gjort disse trinnene, har du tildelt administratorrettigheter til noen.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss - vi hjelper deg gjerne! :)