Hvordan redigerer jeg moduler og innhold? Det ser ut til at jeg kun har visningstilgang som administrator.

For å redigere moduler og innhold må du se om modulene er satt til å redigeres av andre.

For å sjekke om du kan redigere modulen, må du gjøre følgende:

1. Gå til "Moduler".

2. Gå til læringssiden du vil redigere, og klikk på "Innhold".

3. Når siden åpnes, klikk på de 3 prikkene.

4. Klikk på "Rediger sideinnstillinger".

5. Merk av om boksen "Redigerbar av andre" er merket av eller ikke.

Hvis du ikke har rettighetene, vennligst kontakt hovedadministratoren din, da du sannsynligvis ikke har tillatelse til å redigere moduler og deres innhold.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak  - vi hjelper deg gjerne! :)