Hvordan sjekker jeg tillatelsene til alle administratorroller?

For å sjekke tillatelsene må du følge trinnene nedenfor:

1. Gå til innstillinger -> Administrer roller;

2. Velg rollen du vil sjekke;

3. Klikk på rediger;

4. Etter det vil du kunne sjekke alle tillatelser og redigere dem ved behov;

5. Hvis du redigerer den, ikke glem å trykke lagre.

Du kan sjekke trinnene i videoen nedenfor:

Merk at "slett"-tillatelsen er den høyeste. Med denne har administratoren tilgang til alle tillatelser: se, opprette, oppdatere og slette.

VIKTIG: I tilfelle du ikke har tilgang til "administrer roller"-området, vennligst kontakt hovedadministratoren for appen.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak. Vi hjelper deg gjerne :)