Guide för GDPR-säkra inställningar i ReachMee

Här hittar ni en guide för att GDPR-säkra ReachMee genom våra nya funktionaliteter. Känner ni att ni behöver se det här via film? Då hittar ni våra instruktionsfilmer här!

Det går även att ladda ned guiden samt mallar för samtyckestext längst ned på sidan.

Guiden uppdaterades i maj 2018.

Klicka här för att komma till guiden

Klicka här för att se samtyckesmallen på svenska

Klicka här för att se samtyckesmallen på engelska

I filmerna nedan går vi igenom hur ni går tillväga för att använda verktygen.

1.ReachMee GDPR introduktion

Här kommer en kort beskrivning om hur ni kommer åt våra GDPR funktioner i ReachMee

2.Instruktion Hantering av personuppgifter

I denna video går vi igenom hur man skapar regler för samtycke och automatisk rensning av olika typer av kandidatinformation

3. Rensa och applicera policy i befintliga projekt

I denna video går vi igenom en av våra tillfälliga funktioner för hantering av historisk kandidatdata i ReachMee, ’Rensa och applicera policy i befintliga projekt’.

OBS! För att kunna använda denna funktion behöver ni först lägga upp en rensningspolicy under ’Hantering av personuppgifter’ under Admin- GDPR.

4.Applicera en rensningspolicy till befintliga prenumerationer

I denna video går vi igenom en av våra tillfälliga funktioner för hantering av historisk kandidatdata i ReachMee, ’Applicera rensningspolicy till befintliga prenumerationer’

OBS! För att kunna använda denna funktion behöver ni först lägga upp en rensningspolicy under ’Hantering av personuppgifter’ under Admin- GDPR

5.Rensa och applicera en policy i befintliga intresseanmälningar

I denna video går vi igenom en av våra tillfälliga funktioner för hantering av historisk kandidatdata i ReachMee, Rensa och applicera en policy i befintliga intresseanmälningar

OBS! För att kunna använda denna funktion behöver ni först lägga upp en rensningspolicy under ’Hantering av personuppgifter’ under Admin- GDPR.

Lycka till!