Työpaikkailmoituksen julkaisu

Kaikki rekrytoinnit ReachMeessä luodaan projekteina. Jos sinulla on oikeudet luoda uusia projekteja, voit helposti luoda sellaisen klikkaamalla ”Projektit” valikkoa ja seuraamalla alla olevia ohjeita. Käymme nyt projektin luomisen vaiheet läpi alla olevien artikkeleiden ja vaiheiden mukaisesti:

• Projektin luominen
  • Rekrytointiprosessin määrittely
  • Työpaikkailmoituksen luominen
  • Täydentävien kysymysten määrittely
  • Työpaikkailmoituksen julkaisu (olet nyt tässä)

Valitse vasemmasta valikosta ”Julkaiseminen”, ja seuraa alla olevia vaiheita:

1. Valitse haluamasi julkaisukanavat listauksesta

2. Aseta rivien alapuolella oleviin kenttiin julkaisun päivämäärät

3. Valitse "Julkaise ilmoitus"

Huom! Jos olet luonut useita ilmoitusversioita (esim. kieliversioita), ole tarkkana mikä ilmoitusversio julkaistaan mihinkin kanavaan.

Huomioithan, että ulkoisiin julkaisukanaviin julkaistaessa (TE-palvelut, Oikotie, Monster, Duunitori) voi kestää noin 1-2 tuntia että ilmoitus näkyy julkaisupaikalla.

Jos teet vielä julkaisun jälkeen muutoksia ilmoitukseen, muistathan käydä päivittämässä ilmoituksen seuraten samoja vaiheita kuin julkaisussa - vasta päivittämisen jälkeen muutokset päivittyvät myös ulkoisiin julkaisukanaviin.