Publisere stillingsannonsen

Du har nå kommet til det siste steget i vår guide til å lage en stilling i ReachMee; å publisere annonsen.

Når du er ferdig med alle de forrige stegene i guiden vår kan du trykke på «Publisering» i menyen til venstre. Huk den lille grå boksen til venstre for de sidene du ønsker å publisere stillingen til, og sett deretter perioden annonsen skal være aktiv. Når du har gjort det kan du trykke på «Publiser». Merk at det kan variere fra side til side hvor lang tid det tar før annonsen blir synlig hos dem:

Når annonsen er publisert kan du se det ved at en grønn knapp med stillingens utløpsdato dukker opp til høyre for siden den er publisert på i stillingsoversikten, når det kun er tre dager igjen til annonsen utløper forandres fargen til oransje og hvis stillingen ikke er publisert/søknadsfristen er utløpt er den grå:

OBS!!! Dersom du publiserer stillingen til eksterne annonsesider som Finn, Arbeidsplassen eller LinkedIn må du ALLTID huske også å publisere den til deres hjemmesider. For at det skal aktiveres et søknadsskjema som kandidatene blir videresendt til fra disse eksterne sidene må det være en aktiv utlysning også på deres interne karriereside. Gjør man ikke dette vil kandidatene få en feilmelding om at stillingen ikke er tilgjengelig når de klikker søk på annonsene hos bla Finn.

Sjekkliste

• Velg kanal/kanaler for publisering
  • Sett dato for når annonsen skal utløpe

Du har nå lagd en ny stilling, definert rekrutteringsprossesen, knyttet den til en annonse og utvalgsspørsmål og publisert den. Nå kan kandidater begynne å søke på stillingen!