ReachMee-rekrytointijärjestelmään kirjautuminen

Jokaisella asiakkaalla on oma ReachMee-kirjautumissivu, jonka osoite on lähtökohtaisesti http://login.reachmee.com/asiakasnimi eli esimerkiksi http://login.reachmee.com/talentech.
Jos yrityksesi käyttää Talentech-ID:tä, pääset kirjautumaan ja tilaamaan uuden salasanan osoitteessa login.talentech.io.

Jos olet unohtanut salasanasi tai olet kirjautumassa järjestelmään ensimmäistä kertaa, klikkaa "Oletko unohtanut salasanasi?" ja anna sähköpostiosoite, jolla sinut on rekisteröity käyttäjäksi Talentechille/ReachMeehen.

Osalla asiakkaista on Single Sign-On (SSO) kirjautumistapana, jolloin usein riittää, että klikkaa sisäänkirjautumislinkkiä suoraan intranetin kautta. Jos yrityksellänne on käytössä SSO-kirjautuminen eikä kirjautuminen jostain syystä onnistu, olethan yhteydessä yrityksesi IT-osastoon ja tarvittaessa yrityksenne ReachMee-pääkäyttäjään ongelman ratkaisemiseksi.

Tervetuloa käyttämään ReachMee-järjestelmää!