Työpaikkailmoituksen luominen

Kaikki rekrytoinnit ReachMeessä luodaan projekteina. Jos sinulla on oikeudet luoda uusia projekteja, voit helposti luoda sellaisen klikkaamalla ”Projektit” valikkoa ja seuraamalla alla olevia ohjeita. Käymme nyt projektin luomisen vaiheet läpi alla olevien artikkeleiden ja vaiheiden mukaisesti:

• Projektin luominen
  • Rekrytointiprosessin määrittely
  • Työpaikkailmoituksen luominen (olet nyt tässä)
  • Täydentävien kysymysten määrittely
  • Työpaikkailmoituksen julkaisu

Jotta saisitte riittävästi hakijoita, on tärkeää luoda selkeä ja johdonmukainen työpaikkailmoitus sekä markkinoida ilmoitusta oikeissa kanavissa. Tässä muutama vinkki houkuttelevan työpaikkailmoituksen luomiseen ReachMeen kautta:

Luo ilmoitusteksti

Voit luoda tekstikenttään uuden ilmoitustekstin tai hyödyntää valmiita ilmoituspohjia valitsemalla pohjan sivun oikeassa reunassa joko "Yhteiset pohjat" tai "Omat pohjat" otsikon alta.

Aloitusteksti ja lopetusteksti ovat vapaaehtoisia, ja niitä voi hyödyntää mm. valmiiden yrityskuvausten lisäämiseen. Tekstit luodaan ensin järjestelmänhallinnan kautta (pääkäyttäjällä on sinne pääsy) ja ovat sen jälkeen lisättävissä ilmoituksille valikoiden kautta.

Lisää kuva

Kuvapankkiin kannattaa lisätä korkearesoluutioisia ja laadukkaita kuvia, jotta annatte yrityksestänne parhaan mahdollisen kuvan. ReachMeen pääkäyttäjät pääsevät lisäämään uusia ilmoituskuvia kuvapankkiin järjestelmänhallinnan kautta.

Lisää yhteyshenkilö

Jos haluat lisätä itsesi yhteyshenkilöksi, klikkaa "Lisää minut kontaktiksi" sivun oikeassa reunassa. Voit myös etsiä aiemmin lisättyjä yhteyshenkilöitä tai luoda uusia yhteyshenkilöitä "Hae ja lisää yhteyshenkilöitä" -napin kautta. Yhteyshenkilöiden tiedot tulevat työpaikkailmoituksen alareunaan ”Yhteystiedot” -otsikon alle.

Lisäasetukset

Ilmoitusta koskevat lisäasetukset löytyvät sivun alareunasta "Asetukset" tekstiä klikkaamalla.

Joskus rekrytointia hoitaa pääasiallisesti ulkoinen kumppani tai konsultti ja haluatte, että hakemukset eivät tule teidän ReachMee-järjestelmään. Tuolloin hakuosoitteen tai hakuohjeet voi kirjoittaa suoraan ilmoitustekstiin ja ilmoituksen hakupainikkeen piilottaa klikkaamalla "Piilota tämän ilmoituksen hakupainike".

Jos et halua, että ilmoituksesta tulee sähköposti työpaikkavahdin tilanneille hakijoille, klikkaa pois päältä "Yhdistä työpaikkavahtiin".

Voit myös määritellä näkyykö ilmoituksessa "Yhteyshenkilöt" -otsikko ilmoituksen lopussa, tai kuinka kauan hakijalla on oikeus päivittää hakemustaan sen lähettämisen jälkeen.

Vinkkejä

• Voit esikatsella ilmoitusta klikkaamalla "Näytä asettelu verkossa" ja sitä urasivua, jossa ilmoitus tullaan julkaisemaan.
  • Jos aiot julkaista ilmoituksen Oikotielle, käytäthän "Aloitusteksti" -valikkoa ja lisäät sen kautta yrityksen kuvauksen.
  • Ilmoituksen tallentamisen jälkeen voit myös luoda useamman ilmoitusversion klikkaamalla "Lisää ilmoitusversio", mikäli haluat luoda ilmoituksesta useita kieliversioita, tai räätälöidä erilaisia ilmoituksia eri julkaisukanaviin.

Nyt olet luonut työpaikkailmoituksen ja voit edetä seuraavaan ohjeeseen!