Laatumittarit ja hylkäysviestit

Laatumittari "Hylkäysviesti" antaa mahdollisuuden seurata oletteko ilmoittaneet hakijoille hakuprosessin tuloksesta, eli siitä, että heidät hylättiin prosessissa.

Tämä mittari kertoo kuinka moni hakija sai tiedon hylkäyksestä niissä projekteissa, jotka on suljettu valitun ajanjakson sisällä.

Jotta voit seurata, kuinka moni hakija todellisuudessa sai tiedon hylkäyksestä suljetuissa projekteissa, on tehtävä merkintä niihin viestipohjiin, joita käytetään tiedottamaan hylkäyksestä. Kuitenkaan kaikki hakijat eivät vastaanota tietoa hylkäyksestä viestillä, vaan joillekin hakijoille ilmoitetaan hylkäyksestä puhelimitse tai tapaamisen yhteydessä, joten on tärkeää tehdä merkinnät järjestelmään myös näiden hakijoiden kohdalle.

Merkitse viestipohjat hylkäysviesteiksi

Näiden ohjeiden avulla voit merkitä viestipohjan hylkäysviestiksi. Kun viestipohja on asianmukaisesti merkitty, ja hakijalle lähetetään viesti käyttäen merkittyä viestipohjaa, Insightsin laatumittari kerää tietoa hylkäyksestä oikein. Huomaathan tehdä merkinnän kaikkiin hylkäykseen käytettäviin viestipohjiin!

1.  Avaa Järjestelmänhallinta

2.  Valitse Pohjat > Viestipohjat

3.  Valitse oikeasta reunasta hylkäyksessä käytettävä viestipohja

4.  Klikkaa "Muokkaa pohjaa"

5.  Klikkaa "Tämä on hylkäysviesti" kohtaa

6.  Klikkaa "Päivitä" niin merkintä hylkäysviestistä tallentuu viestipohjaan

Puhelimitse hylätyt hakijat

Voit lisätä prosessitapahtuman sellaiselle hakijalle, jolle hylkäyksestä ilmoitetaan esimerkiksi puhelimitse tai kasvotusten. Jotta merkinnän tekeminen ei olisi muistin varassa, voit luoda erillisen kansion rekrytointiprosessiinne, jossa tämä prosessitapahtuma on jo valmiina. Tuolloin merkintä hylkäämisestä tulee hakijan tietoihin automaattisesti, ja se otetaan huomioon Insightsin laatumittarissa.

Näin pääset lisäämään rekrytointiprosessiinne kansion, joka mittaa muiden kuin sähköpostitse hylättyjen hakijoiden saamaa tietoa hylkäyksestä:

1.  Avaa Järjestelmänhallinta

2.  Valitse Pohjat > Rekrytointiprosessi

3.  Valitse rekrytointiprosessipohja, jota haluat muokata

4.  Klikkaa "Muokkaa pohjaa"

5.  Klikkaa "Luo uusi kansio"

6.  Nimeä kansio

7.  Avaa "Toiminnot" välilehti

8.  Valitse prosessitapahtuma-valikosta "Ilmoitus hylätyksi tulemisesta"

9.  Jos haluat, että samalla hakijan status muuttuu hylätyksi, aseta merkintä "Hylätty" kohtaan "Status projektissa"

10.  Tallenna kansio

11.  Raahaa kansio oikeaan kohtaan prosessia

12.  Päivitä pohja - tämä on tärkeä vaihe muistaa, jotta muutokset tallentuvat prosessiin!

Jos prosessissa on jo olemassa sopiva kansio, mihin tämän prosessitapahtuman voi lisätä, käy vain muokkaamassa olemassa olevaa kansiota ja tallenna muutokset kansioon sekä pohjaan.

Muut tavat hylkäyksen merkitsemiseen

Aiemmin kuvatut toimintatavat tähtäävät siihen, että manuaalista työtä ja muistettavaa olisi mahdollisimman vähän. Voit kuitenkin aina tehdä merkinnät hylkäyksestä myös manuaalisesti.

Prosessitapahtuman merkitseminen manuaalisesti: Voit lisätä tiedon hylkäyksestä prosessitapahtumana yhdelle tai useammalle hakijalle kerralla, noudattaen alla olevia ohjeita.

1.  Avaa hakijalista-näkymä projektin sisällä

2.  Valitse hakija tai hakijat

3.  Klikkaa "Toiminnot"

4.  Klikkaa "Rekisteröi prosessitapahtuma"

5.  Valitse listauksesta "Ilmoitus hylätyksi tulemisesta"

Sähköpostin lähettäminen ilman viestipohjaa: Jos lähetät sähköpostin ReachMeen kautta ja samalla merkitset hakijan statuksen hylätyksi ("Status projektissa" kohdasta), järjestelmä tunnistaa kyseessä olevan hylkäysviesti.

Miten saan todenmukaista tietoa Insightsin kautta?

Kun olet merkinnyt viestipohjat ja lähetät hylkäysviestejä hylätyille hakijoille, saat dataa hylkäysviesteihin liittyen alkaen siitä hetkestä - ei takautuvasti. Jos haluat varmistua, että viestipohjan asetukset olivat oikein, tulisi hakijaprofiilin lokitiedoissa näkyä merkintä "Hylkäysviesti lähetetty". Huomioithan myös, että projektin tulee olla suljettu, jotta saat oikeaa dataa. Tämä tarkoittaa siis usein, että joudut odottamaan jonkin aikaa nähdäksesi tuloksia "Hylkäysviesti" laatumittarissa.