Søknadsfristen har passert og jeg fikk ikke sendt inn søknaden

Dersom søknadsfristen for stillingen er passert vil det ikke være mulig å sende inn søknad på stillingen. Søknaden må sendes inn før 23.59. I det klokken slår om til ny dag så er det ikke mulig å få sendt inn søknaden.

Oppdragsgiver kan velge å motta søknader etter fristens utløp, men Webcruiter kan desverre ikke legge inn søknader på vegne av kandidater i kundens system.

Dersom man ikke har sendt søknad innen fristens utløp vil det heller ikke være mulig å hente frem utkast til søknadstekst i ettertid. Du må ta kontakt med ansvarlig på stilling for å høre hvis de har mulighet å ta emot søknaden etter søknadsfrist.