Hvordan får jeg opprettet en profil i Webcruiter

Hvis du ikke allerede har en profil i Webcruiter så kan du opprette en profil ved å gå til denne siden. Det medfører ikke noen kostnader ved å opprette en profil via denne siden:  https://www.webcruiter.com/no/webcruiter-login/

Alt du trenger å registrere er navn, e-post og mobilnummer.

Har du allerede en CV i Word eller PDF som du ønsker å legge inn, kan dokumentet automatisk leses av og overføres til en strukturert Webcruiter-CV, dette kalles CV-parsing. Vedlegg til CV kan hentes fra de mest brukte skylagringstjenestene; iCloud Drive™, Dropbox, Google Drive og OneDrive.

Over 1 400 arbeidsgivere i Skandinavia benytter rekrutteringssystem fra Webcruiter. Har du tidligere registrert deg hos en eller flere av disse får du tilgang til dette fra denne siden, alternativt fra de respektive virksomhetenes hjemmesider.

Hvis det ser slik ut når du prøver å lage en profil så betyr dette at din epostadresse allerede er registrert i systemet. Hvis du klikker på glemt passord så skal du motta en epost så du får lagd et nytt passord.