De ti vanligste spørsmålene angående GDPR

1. Hvilket selskap eier ReachMee-systemet og eier immaterielle rettigheter til systemet?
Svar: Talentech AB

2. Hvor og hvordan lagres ReachMees data?
Svar: Data i ReachMee lagres i EU. Databasen ligger i en skytjeneste.

3. Overføres data til et tredjeland?

Svar: Nei, all informasjon forblir innenfor EU

4. Hvordan håndteres sikkerhetskopier?

Svar: Daglige sikkerhetskopier lagres på et geografisk adskilt sted og slettes.

5. Hvilke personopplysninger er lagret i ReachMee?

Svar: Avhengig av om du er bruker eller kandidat, lagres forskjellige personlige data. Den vanligste informasjonen er kontaktinformasjon, navn, e-postadresse, telefonnummer og personnummer. Du som kunde bestemmer og er ansvarlig for hvilke personopplysninger som blir bedt om og lagret om kandidater.

6. Må kandidater i dag samtykke til at vi lagrer deres personlige informasjon når de søker gjennom ReachMee?

Svar: Ja, i dag er det å gi samtykke i samsvar med personopplysningsloven en del av søknadsprosedyren. ReachMee sørger for at samtykke vil være i samsvar med GDPR-direktivet.

7. Hvilke sikkerhetsaspekter har du i ReachMee?

Svar: ReachMee er installert bak et lag med brannmurer for å beskytte mot inntrenging og filtrere ut uønsket trafikk. I tillegg er all kommunikasjon mellom ReachMee og omverdenen kryptert med 256-bit kryptering og topprangerte sertifikater.

For å oppnå et strengt skille mellom forskjellige kunders data, tildeles hver kunde en dedikert database, der alle kundespesifikke data lagres. Vi har også en kraftig rollebasert tilgangskontroll som lar deg som kunde på en detaljert måte kontrollere hvilke brukere som har tilgang til forskjellige typer data og funksjonalitet.

8. Hvem eier kandidatinformasjon og brukerdata i ReachMee?

Svar: Du som kunde eier datainformasjon i ReachMee. Vi overfører ikke data til andre systemer uten din instruksjon eller godkjenning.

9. Er det automatisk sletting av informasjon i systemet? I så fall, hvor lenge vil data bli slettet?

Svar: Ja, dette gjøres automatisk i samsvar med det du som kunde definerer.

10. Aktiverer databasen; Dataportabilitet? Sletting? Korrigering av informasjon?

Svar: Ja, for øyeblikket muliggjør databasen dette.